Sedona Lace Fırçalar | Naslii ♥ Makeup

Sedona Lace Fırçalar | Naslii ♥ Makeup

via

Haftanın 2. yazısı; yurt dışından yapmış olduğum fırça alışverişlerinin 1. kısmı hakkında olsun bugün :) Sedona Lace fırçalar!

Sedona Lace markasını; sık sık takip ettiğim yabancı vloggerlar sayesinde duyup,keşfettim. Kullananların çoğu sevip tavsiye ettiği için haliyle epey bir merak ettim. Black Friday günü; Sedona Lace'de güzel bir indirim oldu ve ilk deneme için tüm merak ettiğim fırçaları sepete attım,yanına da bir de eyeliner eklemiştim.

Yaklaşık 1,5 - 2 aydır bu fırçaları kullanıp gözlemledim. Bazıları hakkında kesin yorumlarım netleşmedi. O yüzden tüm fırçaları ayrı ayrı paylaşmak istediğimden,şimdilik genel bir yorum yapayım. Kalite düzeyi bana göre The Balm' dan 2 tık üstte, Real Techniques ile yarışır. Kısacası fiyatı açısından bazı fırçalar kesinlikle iyi. Bazıları ise ''ehh'' diyebileceğim düzeyde.

Ama aldığıma pişman olduğum hiç bir ürün olmadı,ama olmasaydı da olurmuş dediğim oldu tabii :)

Site hakkında bilgi vermem gerekirse; müşteri hizmetleri iyi,online sohbet edip sorular sorabilirsiniz. Yanıtlar hızlı ve net. Ancak sitede ürün başına belli bir miktardan sonra kargo fiyatı artıyor. Bu en sevmediğim kısmı oldu,3-5 üründen sonra minicik bir ürün ekleseniz dahi; kargo çok fazla artıyor.

Bunları da yurt dışındaki arkadaşıma yollatmıştım. Yani teslim adresi Türkiye değildi,ülkemize gümrükten nasıl geçer,sorun olur mu bir fikrim yok,ancak kesinlikle fiyatı düşük yazdırabilirsiniz dediğim gibi müşteri hizmetleri anlayışlı ve yardımseverler..

Zaten fırça tarzı ürünler/alışverişler gümrükten rahat geçiyor.

Fırçaları tek tek paylaşıyor olacağım.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on