Makeup Geek Eyeshadow Cosmopolitan + Creme Brulee {FAR} | Naslii ♥ Makeup

Makeup Geek Eyeshadow Cosmopolitan + Creme Brulee {FAR} | Naslii ♥ Makeup

via

Herkese haftanın ilk yazısı ile merhaba :)

Yeni yıla girmeden önce yurt dışından epey yüklü bir alışveriş yapmıştım. Bu alışverişleri ülkemize değil o tarihlerde Boston'da yaşayan güzeller güzeli Cocobolinho'ma yollatmıştım,o da geri dönerken getirdi ve bundan 1,5 ay önce hepsi ulaştı bana. Bu alışverişlerimden bir tanesi de çok uzun zamandır merak ettiğim Makeup Geek markasına ait idi. Makeup Geek, aynı Michelle Phan,Tanya Burr,Pixiwoo,Charlotte Tilbury gibi makeup artist'in çıkardığı bir marka. Bu markayı çıkaran vlogger çok da tanıdık değil ve açıkçası da makyajları da çok güzel değil. Ancak markanın ürünleri oldukça kaliteli,özellikle far konusunda çok geniş bir renk yelpazesine sahip. Pahalı markaların ''birebir aynı'' farları mevcut,özellikle Mac,Urban Decay gibi. Çoğu yabancı blogger bu farların Mac farlardan çok daha iyi olduğunu yazıp çiziyor. Bence de öyle :)

Bu uzun yazıdan sonra detaylara geçelim o halde;

Ben denemek için 2 adet far almıştım, farlar bu şekilde pan olarak satılıyor,aynı Mac'in refill farları gibi. Palet yapmak için çok uygun ve farların tanesi sadece $5.99 !! Farlar genel olarak pigment açısından zenginler,tozutma sorunları fazla yok,sadece mat renklerde biraz tozutma oluyor. Kalıcılık açısından da iyiler,tabii renkten renge değişir. Ben aldığım bu 2 farı baz kullanmadan sürdüm hep,ne göz kapaklarıma doldu ne de uçup gitti.

Farların genel duruşları da bu şekilde. Parmağımı sadece bir kez değdirip,tenime sürmem yetti. Bence $6 'lık fiyatı kesinlikle hak ediyor!

Keşke birkaç renk daha alsaymışım diye düşünüyorum her gördüğümde..

Cosmopolitan rengi özellikle sevdim..

Bahar ve yaz makyajlarında sık sık kullanacağım bir renk oldu.

Ürünler hakkındaki bilgilerden sonra site hakkında da biraz bilgi vereyim alışveriş yapmayı düşünenler için.

Öncelikle sitenin ve markanın sahibi vlogger/makyaj gurusu olduğu için müşteri hizmetleri hiç iyi değil. Markanın kurucusu olan vlogger açıkçası biraz kendini beğenmiş,yani asla iyi bir müşteri hizmeti beklemeyin. Kanalı için tıklayın,bana hak vereceksiniz:)

Ben siteden alışveriş yaptıktan sonra 8-9 gün içinde kargomu anca yollayabildiler.

Türkiye'deki gümrük yasasıyla siparişiniz ülkemize gelir mi hiç bir fikrim yok. Almak isteyen olursa önce düşük miktarda bir alışveriş yapsın,denesin.

Ben bu farların yanında birkaç ürün daha almıştım. Onları da zamanla paylaşıyor olacağım zaten. Özellikle Mac'in pek çok farına uygun alternatif var demiştim inceleyebilirsiniz. da diğer tekli farları incelemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çoğu farın alternatifleri var.

Kısacası ürünler kaliteli ve uygun fiyatta.

Ne düşünüyorsunuz bu marka ve ürünler hakkında şimdi?

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on