EOTD; Duochrome Eye | Naslii ♥ Makeup

EOTD; Duochrome Eye | Naslii ♥ Makeup

via

Haftanın 3.yazısı; bir göz makyajı!

Ama hepsinden farklı ve benim en sevdiğim tarzda. Aylarca peşinden koştuğum,rüyalarıma kadar giren Wet N Wild Comfort Zone paleti ( hatırlamak için tık) işte sırf bu makyaj için istemiştim. Bildiğiniz üzere paletteki en sonuncu renk duochrome tarzda (metalik ve renk geçişli ), Mac'in Club renkli farına dupe idi. Bu tarz hem metalik hem ışıltılı hem renkten renge geçen renkleri ojeden sonra makyajda çok beğeniyorum. O zaman makyajın detaylarına geçelim; aslında hiç bir detay yok! Çünkü sadece farı sürüp çıktım.. :)

Renk o kadar enteresan ki! Bazen mavi,bazen kahve,bazen yeşil,bazen kızılımsı bir hal alıyor. Her ışıkta farklı bir duruşu var. Yabancıların glossy diye tabir ettiği hafif ıslak bir görüntü de veriyor ışıltıların yansımasından ve metalik bitirişinden dolayı.

Bu farı sürdükten sonra sadece bir göz kalemi bir rimel yetiyor. Eyeliner çekmek bana göre bu farın özelliğini kapatıyor. O yüzden bu şekilde sadece farı sürüp çıkmak kendi güzelliğini göstermesi açısından yeterli oluyor.

Farın daha doğrusu paletin ne kadar pigmentli olduğunu daha önce söylemiştim. Bu makyajda yaptığım tek şey bu farı tüm göz kapağıma uygulamak,ardından kenar ve köşelerden karıştırma fırçası ile dağıtmak oldu! Göz içine hafif kahve/siyah kalem ve rimel ile toplam 3 ürün kullanarak bu görünümü elde etmek çok kolay. Kesinlikle uğraştırmayan bir far. Her zevke hitap eder mi bilmiyorum ama bu tarz yapıdaki ve renkteki farları seviyorsanız; mutlaka elinizin altında olması gereken bir parça!

Aslında bu makyajı çok üstün körü yapmıştım,dışarı çıkarken aceleyle fotoladım. Far ne kadar güzel olursa olsun her makyaja gitmeyen bir renkte tahmin edeceğiniz üzere. Bu farı çok iyi kullanmak gerekiyor allıkla,rujla, hafif ve düzgün bir cilt makyajı ile. Açık bronz/pembe/nude bir rujdan başkası yakışmıyor bu fara günlük kullanım için,aslında günlük kullanım için de biraz ağır bir far bana göre. Gece ve özel günler için daha uygun olduğunu düşünmekteyim kendi tarzım açısından.

Eğer bu paleti temin edemiyorsanız; ki bence edebilirsiniz çok uygun fiyatı (BeautyJoint'ten alabilirsiniz), Mac'in Club adlı farını deneyebilirsiniz. Bunun haricinde MUA'in Pearl Eyeshadow 12 , Catrice'in 410 nolu farı da birebir aynısı sayılır.

Ama ülkemiz koşullarında Mac'i almak daha mantıklı :)

Herkesin far zevki farklı olabilir ama bu tarz bir far edinmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Bu tarz farlardan çok da güzel oje olur aslında :) Bu farın aynısından pigmenti de var elimde,aklımda güzel projeler var:)

Her neyse, bu tarz farlardan hoşlanır mısınız siz? Beğendiniz mi ?

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on