Deborah Rosetto Milano Red Laque { Likit Ruj } | Naslii ♥ Makeup

Deborah Rosetto Milano Red Laque { Likit Ruj } | Naslii ♥ Makeup

via

Herkese yeniden ruj yazısı ile merhaba:)

Likit rujlar kozmetik alanında son dönemlerde oldukça popüler. Pek çok marka likit ruj kapsamında yeni ürünlerini piyasaya sunuyor. Likit rujlardan en son denediğim de Deborah Milano markasına ait bu rujlar oldu. Sevdiğim İtalyan kozmetik markası olan Deborah Milano'nun yeni likit rujlarıyla sözü daha fazla uzatmadan baş başa bırakıyorum sizi :)

Deborah Rosetto Milano Red Laque; Bu likit ruj serisi 4 özelliği 1 rujda sunuyor bize. '' Dudak kremi,dudak parlatıcısı, yoğun renk verme ve normal rujlar gibi kalıcılık. ''

Aynı lipgloss tarzında olmasına rağmen renk vermesi,nemlendirmesi,kalıcılığı ve parlaklığı gayet iyi. Özellikle çok çok iyi nem verip,dudakları kurutmuyor ve liglosslar gibi pırıldıyor.

Likit rujların detaylarına inersek; dudağı kapatmak için birkaç kat uygulamak gerekiyor,bu yüzden altına tam kapatıcılık için dudak kalemi kullanmak gerekiyor,en azından öyle dudak rengi daha çabuk kapanıyor.Yapış yapış değiller,ama 2-3 kat sürülünce biraz yapış yapış his olabiliyor. Hoş bir menekşe kokusu var belli belirsiz. Koyu renkler açık renklere göre çok daha kalıcı,liptint'ler gibi bir tarzları var renk verme ve kalıcılık açısından.

Ben 7 tane rengi denedim. İçlerinde en çok 8,6 ve 10 nolu renkleri sevdim.

Özellikle 6 nolu ve 7 nolu renk içlerinde en kalıcı olan renkler.

Toplamda 10 tane farklı renk var,ama renk skalasının daha geniş olmasını dilerdim,özellikle nude tonlarının.

Pigment ve kalıcılık açısından normal rujlarla, nemlendirme ve parlaklık açısından lipglosslar ile yarışabilir düzeyde. Benim en sevdiğim özelliği yoğun nem vermesi ve parlaklıkları oldu!

Fiyatını tam bilmemekle birlikte, Watsons ve Gratis'in sık sık yaptığı indirimlerde uygun fiyata alabilirsiniz. Hatta şuan 14 Şubat için her iki mağazada da indirim var! İlk önce hangi rengi alıp denemeliyim derseniz 6 ve 8 nolu renklerden başlayın derim..:)

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on