MAKEupByBgM / All about makeup : Catrice gold drops & Gold eyeliner

MAKEupByBgM / All about makeup : Catrice gold drops & Gold eyeliner

via

Catrice ne yazık ki ülkemizde satılmayan bir durgstore markası. Bu ürünleri Bulgaristan ziyaretim sırasında almıştım.

Catrica Liquid Gold Topper Lorac 3D lustre drops a çok benziyor. Zaten bu nedenle görünce hemen kaptım ancak çok ta aman aman gelmedi. Söyle ki bu ürün aslında far veya far bazı şeklinde kullanılıyor ancak uygulaması hayli zor. Su gibi sıvı, iyice karıştırmak gerekiyor ve içinden çıkan küçük damlacıkla uyguluyorsunuz. Beni tatmin etmeyen yanı aşırı sıvı olması nedeniyle homojen olarak dağıtamam oldu. Fakat bu ürünü gece dışarı çıkarken dekolte için bir krem ile karıştırıp uyguladığımda başka hiç bir üründe elde etmediğim kadar güzel bir sonuç elde ettim. Hele birde bronzlaşmış iseniz sonuç kesinlikle muhteşem olacaktır.


Gold eyeliner ise eyeliner olarak değilde göz pınarlarına aydınlık verme açısından çok çok başarılı. Eyeliner olarak uygulandığında aşırı yoğun olmadığı için biraz çiğ ve varla yok arası bir görüntü veriyor.
Göz pınarı dışında kaş altına uygulayıp yaydığımda da muhteşem bir sonuç elde ettim.

Yani sonuç olarak iki üründe amacına uygun kullanıma uygun olmasa da alternatif yollarını keşfettiğinizde sizi tatmin edecektir. Fiyatlarını tam hatırlamamakla beraber 5euro civarıydı diye düşünüyorum.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on