(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Tom Ford Lip Color Shine 'Ravenous'

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Tom Ford Lip Color Shine 'Ravenous'

via

Ruj ve allıklar en sevdiğim makyaj ürünleri ve yazılmayı bekleyen bir çok rujum var! Genel ruj zevkim doğal dudak rengime yakın, biraz daha belirgin olan renklerdir. Parlak renklerle çok işim olmaz, ancak son 2 aydır falan elim hep parlak tonlara gidiyor, gençken kullanmayacağız da ne zaman kullanacağız değil mi? :-)

Bununla birlikte bloga çok fazla ekleyemiyorum ve bunun nedenlerinden biri her zaman kullandığım fotoğraf makinemin parlak renkleri yakalamadaki başarısızlığı. Nude tonlarda sorun yok, kırmızıları da iyi çıkarıyor ama parlak pembe ve turuncumsu tonlara gelince biraz sorun var, biraz soluk çıkıyorlar bilmiyorum neden? Elimden geldiğince en iyisini yaptım ama. :-)

Tom Ford rujlar ile Chanel'in Rouge Coco'ları arasında bağlantı kurabiliriz. Chanel Rouge Coco'lar örtücü, daha mat ve kalın kaptayken, rouge coco shine'lar daha şeffaf, daha parlak yapılı ve ince bir kaba sahip. Tom Ford'larda da durum bu, lip color'lar örtücü, mat ve kalın bir kapta geliyor, benim aldığım lip color shine serisi ise daha şeffaf, parlak ve ince kaplı.

Ve iphone kamerası, çok daha parlak!

Ama size rengini en net şekilde görebilmeniz için bulabildiğim en 'birebir' rengi göstereceğim, şurada.

Duruşu böyle, gelelim özelliklerine;

Rengi çok parlak ama bu seri çok opak olmadığından hafif uygulayarak daha doğal bir sonuca da ulaşabilirsiniz. Yani rengin yoğunluğunu kontrol etme şansınız var. Lip color shine serisindeki en pigmentli renk buydu diyebilirim, görevliyle tüm rujları tek tek açtık, çoğunu kolumda denedim.

Yapısı ve sürümü yumuşak.

Kalıcılığı güzel. Aynı tarzdaki Chanel rouge coco shinelardan çok daha yüksek kalıcılığa sahip.

Dudağı hiçbir şekilde kurutmuyor, tam tersi yumuşatıyor olabilir. Bir ruja ilk defa bu yorumu yapıyorum bu arada.

Dudakta rahatsızlık/ağırlık hissettirmiyor.

Parfümlü ürün, ama kokusu bence gayet hoş.

Kabı çok güzel, şık, ağır ve sade.

Tom Ford makyaj ürünlerinin fiyatları oldukça yüksek, bu da bir istisna değil. Ama oldukça memnun kaldığım hatta renginin parlaklığına karşı sık sık kullandığım bir ürün oldu, kısa sürede bu kadar azaltmışım, :-)

Kısacası, Pınar fazlasıyla beğendi.

Tom Ford makyaj ürünlerini Harvey Nichols'larda bulabilirsiniz. Ankara'da Next Level AVM'de bulunuyor ancak ben bunu aldığım sırada henüz sadece ruj ve ojeleri vardı, ileride diğer ürün gruplarının da geleceğini belirtmişlerdi ama şuan durum nedir bilmiyorum.

Umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on