Yves Rocher Naturelle EDT

Yves Rocher Naturelle EDT

via

Yves Rocher'nin Naturelle Parfümünü yazmak için havaların biraz ısınmasını bekledim. Kışlık parfümleri dolaba kaldırma vakti geldi. Şimdi daha hafif, daha fresh kokular revaçta olacak. Yves Rocher'nin gizli kalmış güzelliklerinden birisini bugün açlıyorum.

Yves Rocher Naturelle EDT, ferah ve çiçeksi bir koku. Benim en sevdiğim bergamot, beyaz sedir ağacı, limon ve yasemin içeriyor.

İlk sıktığınız anda öncelikle, yoğun olarak limon kokusunu daha sonra bergamotun limonla buluşmasını kokluyorsunuz. Naturelle çok özgün bir koku bence Evidence'dan sonra Yves Rocher'nin en iyi kokularından birisi. Ben Naturelle' yi parmak uçlarıma da sıkıyorum elim yüzüme geldiğinde tazelenmiş müthiş kokuyu hissediyorum, rahatlatıcı bir etkisi var. Bence Naturelle unisex bir koku erkekler de rahatlıkla kullanabilir.

Yeşilden maviye geçiş yapan sade bir şişesi var. Şeffaf yeşil şişe yine şeffaf mavi kapakla bütünleşmiş. Bana deniz ve ormanı anımsatıyor zaten kokusuda rahatlatıcı özelliğe sahip. Kalıcılığı 3-4 saat kadar sürüyor. Gün içinde tekrar tazelemeniz gerekiyor. Sanıyorum Edt olduğu için kalıcılığı çok fazla değil. Ama olsun kokusu o kadar güzelki tekrar tekrar alınıp kullanılası bir parfüm. Kullandığım süre boyunca bende alerji yapmadı. Yazın kullanılabilecek içinizi baymayan hoş bir koku.

Parfüm 75 ml Fiyatı : 85 TL

İndirim zamanlarını takip ederek çok daha ucuza alabilirsiniz.

Yves Rocher' nin web sitesinden detayları inceleyip online olarak sipariş edebilirsiniz.

Yves Rocher'nin parfümlerini çok beğeniyorum. Geçen sene aromatik kokularından çileklisini kullanmıştım. Sanıyorum bu yıl tüm yazı, bir Evidence bir Naturelle sıkarak geçireceğim.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on