(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Bobbi Brown - Chocolate Shimmer Ink Gel Eyeliner

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Bobbi Brown - Chocolate Shimmer Ink Gel Eyeliner

via

Eyelinerlarla ilişkim biraz değişik, uzun süre kullanmasam aramam, ama kullanmaya başlayınca da verdiği görüntüyü çok seviyorum. Biraz üşengeçlik sanırım, düzgün ve ince çizgi çekmekte zorlandığımdan -ve iki göze tamamen simetrik çekmekte de zorlanıyorum- genellikle makyajda atladığım bir aşama oluyor.

Bobbi Brown jel eyeliner bende uzun süredir olan bir ürün. Inglot eyelinerım siyahımsı bir renk olduğundan Bobbi'yi kahverengi seçmiştim.

Chocolate shimmer ink, adı üzerinde, çikolata rengi ve ışıltılı bir ürün. Işıltıları büyük değil, gözünüze sürdüğünüzde çok belirgin durmuyorlar, özellikle benim gibi ince çekiyorsanız ışıltıdan çok hafif bir yansıma katıyorlar eyelinera.

Sürümü ve kalıcılığı oldukça güzel. Benimki hafif kurumuş gibi. Sanıyorum 2 yıl civarı olmuştur bunu alalı. Rahat kullanılıyor yine de.

Göz kapaklarım yağlı değil ve bende tüm gün kalıyor, akma, dağılma ve bozulma yapmıyor.

Şeffaf lens kullanıyorum ve herhangi bir hassasiyete, soruna sebep olmuyor.

Güzel bir ürün, güzel bir renk. Günlük makyajda, hafif göz makyajı yaptığım zamanlarda bu eyelinerı sürmeyi seviyorum, mesela şöyle makyajlarda;

Fiyatı 70 küsürdür diye düşünüyorum, Elca'da 50tl'ye görmüştüm Bobbi Brown jel eyelinerları, ama renklerine hiç bakmadım malesef.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on