(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Chanel - Emprise Oje

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Chanel - Emprise Oje

via

Emprise, Chanel'in bahar koleksiyonundaki 3 ojeden biri.

Emprise, şeftali tonlu, içerisinde çok minik gümüş ışıltılar olan (tırnakta belli olmuyor sanıyordum ancak güneş ışığında baktığımda minik minik ışıltılar var, evet) çok güzel bir renk. Canlı ve insanı mutlu eden, bahara çok yakışacak bir ton. Ancak aynı zamanda oturaklı(!?!?), hiçbir şekilde tırnakta sırıtmayan, sıkı giyim kuralları olan iş yerlerinde çok rahatça kullanılabilecek (ki ben bunu en çok böyle yerlerde çalışan ve nude ojeden sıkılan kadınlara tavsiye ederim) bir oje.

Yapısına gelirsek, almadan önce araştırdığımda genellikle yorumlar çok iyiydi ancak bence 'harika' değil. Tam opaklık için 3 kat sürmeniz gerekiyor ve çizgi çizgi görünmemesi, tamamen homojen bir görüntü olması için biraz da dikkat etmeniz lazım. Mesela harika bir oje olarak Chanel-Suspicious, 2 kat tamamen yeterliydi -1katla da yetinilebilirdi hatta- ve çizgi çizgi durma diye bir şey yoktu, özensizce hızlıca sürseniz bile kusursuz duruyordu. Bu öyle değil.

Aldığımdan beri defalarca kullandım bu ojeyi. İstanbul'a gitmeden önceki gün bunu sürdüm ve dönene kadar da bu vardı tırnaklarımda. 6 gün sonunda, sadece minimum tipwear vardı (soyulma değil de uçların hafif çıkması şeklinde) Kalıcılığı güzel. Şu fotoyu 6. gün çekmiştim.

Kusursuz bir oje değil yapı olarak ancak tonu o kadar güzel ve kullanışlı ki çok severek kullanıyorum, en sevdiklerimden oldu bile. ^^

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on