(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Burberry Beauty - Pale Barley Far

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Burberry Beauty - Pale Barley Far

via

Merhaba! :)
Burberry'den ürün almayı planlarken far aklımda yoktu ilk başta, hep belirli tonları kullanıyorum ve kahverengi far dolu çekmecem. Ancak yorumları okudukça (Burberry'den tek bir ürün alınacaksa bu far olmalı, gibi) standda da ürünü elimde deneyince almamak mümkün olamadı.

Birçok marka far denedim/kullandım/kullanıyorum (mac-nars-shiseido-dior-lancome-clinique-tbs-bobbi brown-estee lauder-too faced-smashbox-loreal-chanel-maybelline) ve içlerinde kesinlikle çok sevdiklerim var ama bu ayrı. Her şeyden önce yapısı/dokusu MUHTEŞEM, yumuşacık ama çok yumuşak olup sürerken göz altınıza dökülenlerden değil, sürümü kremsi, dağıtması-diğer renklerle karıştırması çok kolay, ışıltılı ama tane tane ışıltı şeklinde görünmüyor, ne belirsiz ne de abartı, tam kıvamında. Göz kapağında duruşu 'ben kaliteliyim!' diyen cinsten. 'Sheer eye shadow' olarak geçse de pigmentasyonu oldukça iyi, açık bir ton ama tek sürüşte rengini veriyor, alttaki swatch tek kat.


Dokusunun muhteşemliğini geçersek ürün estetik olarak da çok başarılı, metal, ağır, kaliteli görünen bir kabı var, kapakları magnetik. Görünüş olarak en beğendiğim kozmetiğim Burberry'ler şuan (YSL-Rouge Volupte'lar bir de! Sheer olanları daha da güzel hatta, hayranlarıyım) Plastik Chanel kaplarından vs. çok daha başarılı bence sunumu.

Fotoğrafta ne kadar kullandığım belli oluyor sanırım, dibinin görünmesine az kaldı o çöküğün. :) Aldığımdan beri göz makyajı yapıp bunu kullanmadığım tek bir gün olmadı. Bazen tüm göz kapağına tek başına, bazen koyu bir kahve farla gölgelendirerek.

Pale barley, oldukça doğal bir bej-kahve, içinde biraz altın tonu da var.

Güneş ışığında,

Sabah 7:30da yaptığım makyaj? Çok uykuluydum gözlerimin kırmızılığından anlayabileceğiniz gibi, ve hemen çıkmam gerekiyordu, tüm göz kapağına pale barley i sürüp bir kalem bir de rimelle tamamladım, kaşlar tamamen dağınık kalmış, özenli olamadı fotolar ama ilki rengi ve dokusunu iyi yansıtmış. İkinci fotoyu pek sevmemekle birlikte bir bütünlük olsun diye koydum. Bu far + göz kapağına siyah eyeliner da harika oluyor, o şekilde de denedim ama bugün zaman olmadı. Altta vereceğim linkte eyelinerla görünüşü var zaten.

Başka bir bloggerdan görmek isterseniz, frontrowbeauty'nin swatchı oldukça güzel, gözde duruşunu da çok iyi yansıtmış, temptalia'daki olduğundan daha kahve görünüyor mesela.
Bu farı özellikle doğal makyajı sevenlere, günlük kullanımda çok belirgin şeyler istemeyen ancak doğal halinden de daha canlı/güzel dursun diyenlere tavsiye ederim. Bir de ben göz pınarına uygulamayı çok sevdim, içindeki kendi aplikatörü de bu iş için uygun sünger ve dar uçlu olduğundan.
Ürün 2.5 gram ve fiyatı 62 TL, uygun değil, ama verdiğim her kuruşa değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. Fazla övdüm. Yine çok uzun yazıyorum biri beni durdursun. ^^ Raeview videosunda NC40 üzerine kaş kemiği aydınlatıcısı olarak da çok güzel durduğundan bahsetmiş. Bu arada bu farlar onun da tüm farları arasında en sevdiğiymiş ki videoyu İstanbul'dan döndükten sonra izlemiştim, öncesinde izlesem 1-2 renk daha alırdım sanırım. Çok yakında tekrar gideceğim gibi zaten.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on