MAC Pure Heroine Ruj |LordeForMAC | Makyaj Blogu ve Kozmetik

MAC Pure Heroine Ruj |LordeForMAC | Makyaj Blogu ve Kozmetik

via

M.A.C yaz aylarının ortasında çıkardığı özel bir koleksiyonla bizlere sonbahar / kış mevsimini hatırlattı. Ünlü şarkıcı Lorde ile işbirliği yapan MAC, koleksiyon ile koyu mürdüm renkli Pure Heroine ruju çıkarttı. Lorde' nin tarzını yansıtan ruj sadece MAC online'a özel sınırlı sayıda üretildi.

MAC Pure Heroine Ruj , cesaret isteyen iddialı bir renk. Özellikle koyu renkli rujları seviyor ve kendinize yakıştırıyorsanız severek kullanacaksınız. Yoğun esmer ve bronz tenlilerin ruju değil aksine açık renkli tenlerde daha başarılı duruşu var. Renge her ne kadar hayran kalsam da ben kendime yakıştıramadım :(

Pure Heroine , mürdüm- derin mor renkli. Dudakta, görüldüğü kadar koyu durmuyor.

Pure Heroine , MAC'in Amplified serisi rujlarından yani dudakları kurutmayan kremsi ıslak bitirişli. 3-4 saate kadar kalıcılığı var. Birşeyler yiyip içtiyseniz veya saatler ilerledikçe, dudaklarınızda pembemsi uçuk bir renk kalıyor. O rengin duruşu da çok hoş hatta kendime o tonu daha çok yakıştırdım.

'nin rocker tarz makyajında olduğu gibi düzgün çekilmiş siyah bir eyeliner, LordePure Heroine ruju tamamlamak için yeterli.

*Basın ü rünüdü r. Objektif yo rumla rımı içe ri r.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on