Yeni Başlayanlar İçin Revlon

Yeni Başlayanlar İçin Revlon

via

Revlon Türkiye'de sadece Watsons Mağazaları'nda satılan, bir çok high end markaya muadil olarak gösterilen kaliteli bir marka.

Revlon'un cilt hassasiyet ve ihtiyaçlarını gözeten özel fondötenleri listede başı çekiyor.

En iyi uygulama Beauty Blender tarzında makyaj süngerleri, parmaklar ve tampon hareketlerle Real Tecniques Expert Face fırça ile yapılabiliyor. Kapatıcılığı yüksek olduğu için özel günlerinizde rahat rahat kullanabilirsiniz. Cam şişedeki ambalajı pompasız bu kısım biraz zorluyor ancak ben durumu başka bir fondötenin pompasını takarak çözdüm:)

Ten ürünlerinde olmazsa olmazları paylaştıktan sonra işte en can alıcı kısma geldik! Revlon'un rujları, ojeleri, glossları ve lip butterları gibi renkli kozmetik ürünleri bence çok başarılı ürünler. Lip Butter'larına sahip olmak için çoğumuz geçmişte ne gümrük engellerine takılıp karaborsa almaya çalışmıştık. Neyse ki artık bir Watsons Mağazası kadar uzağımızda...

Yumuşacık kolay sürülebilen bir yapısı var. Dudaklardaki pürüzleri çok güzel kamufle ediyor. Rujların çoğu M.A.C'in en ünlü renklerinin çok yakın muadili.

Örneğin Revlon Red = Mac Russian Red gibi.

Dudaklarımda fotoğraf çekimlerimde en sık kullandığım '460 Blushing Mauve' rengini görüyorsunuz.

Revlon Colorburst Matte Balm; Kalem yapıdaki rujları çok seviyorum şehir hayatının koşuşturmacasında işimi kolaylaştırıyor. Dudak kalemi sür, kapatıcıyla ruju düzgün göster gibi uğraşlar olmadan sürüp çıkıyorum. Colorburst Matte Balm'lar duruşu mat sürümü kremsi kıvamda yani dudaklara zorlanmadan uygulama yapılabiliyor. Çok güzel renkler içeriyor ve hafif naneli mentollü kokusu var. Dudakları ferahlatıyor.

Dudak kalemi kullanmadan 225 Sultry Sulfureuse rengini uyguladım.

Sür çık joker renklerden birisi. Alt tonlarında kahvelik barındıran bir gül kurusu. Kremsi yapıda olduğu için kalıcılığı orta seviye, 3-4 saate kadar dudaklarımda kalıyor.

Fiyatı : 29,99 TL

Revlon Colorburst Lip Butter'ların ve Rujların bendeki tüm renklerini detaylarıyla tanıtan ayrı bir yazı planladım önümüzdeki hafta bol görselle paylaşacağım.

Fondöten&Kapatıcı - Colorstay Fondöten 'Natural Beige' rengi, Colorstay Kapatıcı 'Light Medium'

Eyeliner - Revlon Creme Gel Eyeliner 'Black'

Ruj - Revlon Colorburst Matte Balm '225 Sultry Sulfureuse' rengi

İşte benim favori renklerim...

Tüm ojeleri ince 2 kat uyguladım ve top coat kullandım.

620 Bewitching Chameleon Fiyatı : 9,99 TL

Diğer ojelerin tırnaklarımdaki duruşunu Instagram hesabımdan görebilirsiniz.

Özellikle Watsons indirim dönemlerini takip ederseniz Revlon ürünlerini daha ucuza alma şansınız olabilir. Revlon'un fondötenleri, rujları, lip butterları ve ojeleri kesinlikle olmazsa olmaz ürünler!

Sonraki ay 'Yeni Başlayanlar İçin' yazı dizimde olmasını istediğiniz markaları yorum olarak bırakırsanız öncelikle olarak tanıtmaya çalışırım.

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on