WET N WILD PHOTO FOCUS EYESHADOW PRIMER Far Bazı

WET N WILD PHOTO FOCUS EYESHADOW PRIMER Far Bazı

via

WET N WILD PHOTO FOCUS EYESHADOW PRIMER Far Bazı

Wet N Wild Photo Focus Far Bazı yerli/yabancı birçok kullanıcı tarafından genel olarak olumlu yorum almış. Benim izlenimlerim şöyle:

- Ten renginde olan ürün kremsi bir yapıya sahip.
- Uygulama için çok çok az miktarda kullanmak gerekiyor. Fazla uygulanırsa göz kapaklarınızı geriyor ve sert bir tabaka oluşturuyor. Böyle olunca da farı dağıtmak zorlaşıyor. Bu yönünü NARS Smudge Proof far bazına benzettim.
- Özellikle yağlı göz kapaklarına sahipseniz bu bazı daha çok sevebilirsiniz, teninizle far arasında güzel bir bariyer oluşturuyor.
- Bir far bazından beklenen en büyük görevi de yerine getiriyor, yağlı tabakayı ortadan kaldırdığı için farınız çizgilenmiyor.

Bu zamana kadar denediğim cruelty free ve popüler olan The Balm Put A Lid On It, Urban Decay Primer Potion, Nars Smudge Proof, Too Faced Shadow Insurance gibi far bazlarından abartılacak ya da göze batacak bir eksiğini göremedim. Fiyat/performans olarak dengeli ve işe yarar bir baz oldu benim için.

Nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? Hayvan Deneyleri Politikası Nedir?

Wet N Wild photo focus far bazı Gratis mağazalarında satılıyor. İndirimsiz fiyatı 20 lira civarında. Marka, PETA test yapmayanlar listesinde yer alıyor.

İçerik, görseller makyajaynam.com

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on