MAC Give Me Sun! Mineralize Skinfinish Natural

MAC Give Me Sun! Mineralize Skinfinish Natural

via

Mac Give Me Sun! benim tartışmasız en çok sevdiğim bronzer. Tek bir bronzer seçme şansım olsa Give Me Sun! Msf'i seçerdim.

MAC Give Me Sun! Mineralize Skinfinish Natural

Sarı alt tonlu bir cilde sahibim, Mac' in numaralandırma sistemine göre yaz aylarında kışın . Turuncuya dönük allık ve bronzerlar cildimi daha sağlıklı ve canlı gösteriyor.

MAC Give Me Sun! Mineralize Skinfinish, tam olarak tenime uyan, yaz bronzluğunu birebir yansıtan mat bitirişli çok doğal bir ürün. Tamamen doğal bronzluk etkisi yaratıyor. Bu nedenle benim vazgeçilmezim. Pigmentasyonu yüksek, kalıcılığı çok başarılı gün içinde tazeleme gereksinimi duyulmuyor.

MAC Give Me Sun! Mineralize Skinfinish Natural, benim için çok işlevsel ürünler arasında çünkü bronzer olarak kullandığım gibi, kontürleme yaparken de çok işime yarıyor. Ayrıca fırçamda kalan ürünü pudra gibi alnıma ve çeneme de uyguluyorum. Yazın güneşlenerek kazandığım bronzluğu Give Me Sun Msf sayesinde kışın da birebir devam ettirebiliyorum.

MAC Give Me Sun! Mineralize Skinfinish Natural, kolay uygulanıp ciltle bütünleşen bir ürün.

Mac Cosmetics Türkiye'nin web sitesinden online olarak satın alabileceğiniz gibi, size en yakın M.A.C mağazasına gidip uygulama yaptırıp teninizde görebilirsiniz.

MAC Give Me Sun! Mineralize Skinfinish Natural benim kesinlikle demirbaş ürünüm.

Dört mevsim bronz görüntüm bu yüzdendir :)

Войти в систему, чтобы оставлять комментарии

Follow us on